11 aprilie 2009

meditatie ...


Ai ratat sau ai pierdut vreodată o mare ocazie? Dar este oare cineva care să nu fi gustat din această înfrângere?

Este o mare frustrare să fi avut ocazia să faci ceva măreţ, dar să fi pierdut şansa acelei oportunităţi. Lui Neemia i s-a oferit permisiunea să meargă la Ierusalim pentru a-şi împlini misiunea vieţii. Ce mare oportunitate s-a deschis unui om căruia la început îi era chiar teamă să-l întrebe pe împărat! După ce a trecut acest moment, pentru Neemia au urmat lucruri care i-au schimbat total cursul vieţii.

Când Dumnezeu călăuzeşte spre o anume lucrare, El poartă şi de grijă pentru împlinirea acesteia. Datorită acestui fapt, atunci când ni se deschide o oportunitate, fiecare dintre noi ar trebui să acţionăm cu deplină încredere.

Aceasta nu înseamnă că lucrarea pe care urmează să o înfăptuim va fi totdeauna uşoară, dar dacă aceasta vine de la Dumnezeu, este o oportunitate pe care nu trebuie să o pierdem.

Ce vei face cu următoarea oportunitate ce o vei avea pentru Hristos; o vei pierde sau o vei folosi? Când Dumnezeu îţi va deschide o uşă spre necunoscut şi îţi va spune să mergi, vei fi gata să pleci ?

Neemia a păşit cu încredere, mergând spre Ierusalim fiindcă ştia că misiunea pe care o avea de împlinit era de la Dumnezeu!

Care sunt lucrurile spre care Dumnezeu îţi călăuzeşte viaţa în această zi? Roagă-te ca El să-ţi deschidă mari oportunităţi pentru a-L sluji şi a-L face cunoscut şi foloseşte orice ocazie, fiind sigur că El nu te va conduce niciodată spre lucruri pentru care nu a şi pregătit dinainte tot ceea ce ai nevoie pentru a le înfăptui.


CÂND DUMNEZEU TE CONDUCE SPRE O ANUMITĂ SLUJIRE, EL PREGĂTEŞTE ÎN ACELAŞI TIMP TOT CE ESTE NEVOIE PENTRU A ÎMPLINI CEEA CE-ŢI CERE SĂ FACI!