8 aprilie 2009

...


Numeroase articole şi studii, atât creştine cât şi laice, ne arată astăzi o tendinţă îngrijorătoare. În unul dintre acestea, binecunoscutul statistician al sondajelor electorale George Gallup Jr., a arătat că doar 10% dintre americani sunt creştini dedicaţi.

Ceea ce mă surprinde la această statistică este faptul că sunt mult mai mulţi decât cei 10% dintre americani care atunci când sunt întrebaţi, pretind că sunt creştini şi îl urmează pe Hristos.

De aceea, acest studiu ne arată că mulţi dintre cei care pretind că îl urmează pe Hristos sunt la fel ca ceilalţi oameni, având un comportament imoral, care îi face să ajungă pradă unor rătăciri religioase.

Dacă te numeri printre aceştia, aş vrea să te îndemn să faci din rugăciune un obicei al vieţii tale, începând chiar de astăzi.

Neemia a avut o legătură vibrantă şi profundă cu Dumnezeu, care s-a statornicit prin rugăciune. Chiar la începutul cărţii care îi poartă numele, îl găsim pe Neemia stând zile în şir în rugăciune, datorită faptului că inima îi era îndurerată din pricina stării jalnice în care a ajuns Ierusalimul şi ţara sa natală.

Citind apoi întreg cuprinsul acestei cărţi, putem vedea cu uşurinţă că ceea ce a făcut diferenţă în viaţa lui Neemia a fost rugăciunea. Fără o viaţă de rugăciune nu poţi să stai deoparte de lume.

Dacă doreşti să înaintezi în umblarea ta cu Dumnezeu, atunci trebuie să păstrezi o vie comunicare cu El. De aceea, fă din rugăciune o prioritate a vieţii tale, începând chiar din această zi!

O VIAŢĂ DE RUGĂCIUNE PASIONATĂ VA ÎNTĂRI RELAŢIA TA CU DUMNEZEU !