3 mai 2009

privirea sus :)


Oboseala a ajuns deja o epidemie pentru societatea de astăzi. Iar faptul că eşti creştin nu-ţi asigură imunitate faţă de această problemă.

Unul din motivele care îi face pe cei credincioşi să fie adesea la fel de obosiţi ca ceilalţi oameni este faptul că încercăm să ne angajăm la prea multe lucruri, dincolo de limita posibilităţilor noastre. Pentru că lucrăm prea mult, ajungem epuizaţi fizic, fapt care ne face să fim ineficienţi pentru Hristos!

În vremea în care s-a angajat pentru reconstruirea zidurilor Ierusalimului, Neemia împreună cu ceilalţi colegi de lucrare a ajuns la o stare de oboseală şi epuizare.

Pentru că puterile i-au părăsit, cei ce construiau zidul Ierusalimului au ajuns într-o situaţie în care nu mai puteau înainta, fiindcă mai aveau încă mult moloz pe care trebuiau să-l îndepărteze. Acest fapt i-a făcut să piardă din atenţie scopul final!

Nu cumva sînt şi în viaţa ta momente cînd simţi că nu ţi-a mai rămas nimic pentru a-I da lui Hristos? Ai avut momente în care singurul lucru la care te-ai putut gîndi a fost cum poţi îndepărta grămada de dărîmături din viaţa ta?

Dacă ai ajuns în această stare de epuizare şi oboseală, uită-te la Domnul Isus şi caută la El o reînnoire a puterii spirituale. Nu te mai uita la niciunul dintre obstacolele care îţi stau în cale şi fixează-ti privirea spre scopul final pe care El îl are pentru viaţa ta.


CÎND EŞTI OBOSIT ŞI EPUIZAT, AŢINTEŞTE-ŢI PRIVIREA SPRE HRISTOS, NU SPRE GUNOAIE !